torsdag, december 21, 2006

Nya julsånger och gamla traditioner

Jag kan ju inte gå på julledigt utan att lägga in ett inlägg för er att smälta under julen...

Jag har laddat för en ny vända till de mörka skogarna under den här veckan. Imorgon vid lunchtid blir det att hämta ut hyrbilen igen och så får vi se om vi kan åka förbi "Bullerbyvägskälet" utan att den bilen också går sönder. Om det klarar sig blir det fyra dagar i skogen med släkten innan vi beger oss hem igen på annandagen.

Jag handlade 90% av julklapparna under måndagen och tisdagen. Jag som alltid brukar vara ute i god tid fick nu göra allt på en gång. Jag blev färdig, men jag känner mig inte riktigt nöjd för två personer får inget "kul". Det blev mest "grejer", och jag VILL ge något kul. Men å andra sidan måste man inse att man inte kan överträffa sig själv varje år. Så syrran om du läser detta, beklagar att du inte får något roligt. Du får ta fram den inramade bilden på Tiffany Persson som du fick förra året och låtsas att den är ny. Hon fick ju faktiskt en mindre revival genom Itzacks Julevangelium så hon är ju lika mycket i ropet i år också.

Tyvärr har jag inte råkat på Tiffany under min julhandling. Med tanke på att jag bor nära Staffanstorp så vore det ju inte helt omöjligt. Det närmaste jag kom var en gubbe som liknade Christer Ulfbåge, som körde runt i en bil på Mobila-parkeringen. Annars har det som sagt varit tomt på kändisar.

Min julhandling gick alltså hyfsat bra, och jag slog in alla klapparna i tisdagskväll medan jag kollade på Carolas Julkonsert på DVD. Trevligt. Sen var konserten slut och jag började med ett Sex-and-the-city-maraton istället. Juligt värre. Det har en störande inverkan på min sambo för hans SATC-citat har ökat med 300%.

Mina julklappar ligger exakt 50cm från mig. De är fyra stycken. Jag vill öppna dem NU!! Ett av paketen är zebrarandigt. Jag undrar vilken intelligent marketing-nisse som kom på att deras julkartonger skulle vara ZEBRARANDIGA? Det är ju eh.. "juligt". Sambon har redan fått sin julklapp (ny dator) så jag får inte köpa paket till honom :( Men eftersom jag tycker att det var orättvist att han dels skulle få en så bra julklapp i förskott och jag dessutom skulle straffas med att inte få handla till honom så köpte jag en symbolisk grej i alla fall. Det är ingenting han någonsin har önskat sig så det lär bli en överraskning haha!

Idag har jag städat, diskat, tvättat, handlat mat och nu sitter jag här halvdöd och mör i hela kroppen. Jag måste packa och ta mig igenom biltvätten/duschen innan jag lägger mig, men så fastnade jag här istället. Det är sådant som kallas ställtid.

Nu är det dags för det stora julbadet och att lära in årets nya julsång. Jag försöker lära mig en ny jullåt till varje år och egentligen har jag redan fyllt årets kvot men jag har hittat en hysteriskt rolig låt: "Grandma got run over by a raindeer"

Och så till sist en man som verkligen ger julstämning. Jag gillar speciellt hur han matchar sitt hårband med ljusen. Vilken romantiker. Så med detta vill The Rockin Arab och jag bara säga
"från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!"



4 kommentarer:

Anonym sa...

I understand your frustration about telephone companies , but chill it isn't good for your blood pressure.

Anonym sa...

Hoppas hemresan från de Småländska skogarna gick bra också.
Vill bara meddela att jag ropade "Yes" när jag öppnade min första julklapp från dig.
Så det blev bara bra. Fast det kanske var en sådan julklapp som var mindre rolig att handla än att få!
Ha det så bra i mellandagarna!
Gillar Din Arab!
Kram
Sys

T sa...

Gott nytt år! Tänkte bara titta in och plantera in en störig låt i din hjärna:

"När jag kör till mitt jobb
det är en och en halv mil
vill jag inte
ha med
någon mer
i min bil"

HAHAHA! /Teresa

Anonym sa...

Page include actual and better poker promotions and bonus no deposit required. http://www.pokermaniak.com.pl Review poker online sponsor's and poker rooms. Play for free at platform like Mansion,Full Tilt,Party poker or Titan.
no deposit bonuses for belgium japan denmark france nepal indie maroko poker usa finland wsop portugal and all brasil chile get free money no requirments - starting capital for fish and donkey no deposit bonuses online poker no deposit bonus free gambling cash and money no required deposit
online poker no depositYour source for Savings. ... Bonus Sports Shop. Snowboard Shop
poker sans dépôtpoker sans dépôt - argent libre no deposit without poker
These can come in the form of free casino bonus cash, no deposit poker bonuses check poker out Gambling Planet exclusive deal, bonus codes
letét rendkívüli osztalékletét rendkívüli osztalék - prémium új játékos no deposit without poker
estawienie najlepszych kasyn wraz z bonusami. Łaczna wartośc ...